FC VOLUNTARI – CFR CLUJ 0-1

25-apr.-2022 00:05

CFR Cluj a câștigat, scor 0-1 (0-0), în deplasare cu FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a 6-a play-off-ului.

Echipa noastră a început bine meciul, iar Deac a semnat prima ocazie. Din apropiere porții, decarul nostru a trimis în bară. Câteva secunde mai târziu, Debeljuh a obținut penalty, iar Deac a transformat de la punctul cu var, însă arbitrul a solicitat repetarea loviturii pentru că mai mulți jucători au intrat în suprafața de joc înainte de executarea penalty-ului. La repetarea loviturii, portarul a respins șutul lui Deac. CFR a mai avut o ocazie mare și în minutul 24, când Boateng a trimis o centrare foarte bună, Chipciu a fost aproape să devieze în poartă, însă goalkeeperul gazdelor a respins cu dificultate.

CFR a evoluat bine și în repriza secundă și a fost echipa mai prezentă în joc. În minutul 83, Burcă a avut o execuție spectaculoasă din întoarcere, însă Popa a respins în corner. Din acea fază, Nana Boateng s-a înălțat și a marcat golul unei victorii importante!

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu Farul Constanța de duminică 1 mai!

Echipa de start: Letica – Graovac, Burcă, Yuri, Camora, Chipciu (58’ Păun), Boateng, Bordeianu (70’ Costache), Petrila (70’ Birligea), Deac, Debeljuh (58’ Dugandzic)

Rezerve: Bălgrădean – Bălan, Dimitrov, Cvek

Felicitări, băieți! Hai CFR!