FC VIITORUL – CFR CLUJ 1-1

04-oct.-2020 23:25

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul jucat în deplasare cu FC Viitorul din etapa a 6-a a Ligii 1!

Echipa gazdă a deschis scorul în minutul 7. De Nooijer a centrat, iar Luckassen a reluat cu capul pentru 1-0. În minutul 18, Pereira a avut șansa egalării pentru campioana României însă șutul său din apropierea porții a trecut puțin pe lângă poarta lui Cojocaru. CFR Cluj trebuia să primească un penalty în minutul 38, la o respingere cu mâna a lui De Nooijer. După respingerea neregulamentară a fundașului Viitorului, mingea a ajuns la Rondon, care a șutat spre poartă, însă lovitura sa a fost respinsă cu greu de Cojocaru.

CFR Cluj a început bine repriza secundă. În minutul 52, Rondon a fost faultat în careu de Ghiță, iar centralul Bârsan a acordat penalty pentru echipa nostră. Ciprian Deac a transformat cu siguranță de la punctul cu var. În minutul 77, decarul CFR-ului a avut șansa să înscrie din nou, însă șutul său venit în urma unei acțiuni ofensive foarte bune a echipei noastre, a trecut puțin pe lângă poartă. Omrani a ratat și el o ocazie importantă în minutul 83. Lovitura sa de cap a trecut puțin pe lângă poartă, iar partida s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Pentru echipa noastră urmează o pauză prilejuita de meciurile echipei naționale, iar următorul meci oficial va fi în Gruia cu FC Botoșani.

Echipa de start:

CFR Cluj ➡️ Bălgrădean – Manea, Burcă, Cestor, Camora – Itu (Petrila 61′), Bordeianu, Deac (Păun 84’) – Pereira (Djokovic 61′), Omrani (Vojtus 84’) Costache (Rondon 29′)

Rezerve ➡️ Sandomierski, Ciobotariu, Hoban, Chipciu

Hai CFR! 🚂