FC U CRAIOVA – CFR CLUJ 0-2

20-nov.-2021 23:21

CFR Cluj a câștigat, scor 0-2 (0-0), cu FC U Craiova, un meci din etapa a 16-a a Ligii 1.

Echipa noastră a început bine meciul de pe Ion Oblemenco și a avut prima mare ocazie a partidei în minutul 12, cănd Bordeianu a întors o minge la Omrani, atacantul nostru a șutat de la marginea careului de 16 metri, dar mingea a fost deviată în corner de un apărător al gazdelor. Înainte de pauză, Omrani a centrat în careu, iar Debeljuh a fost aproape de gol, însă apărătorul gazdelor a respins in extremis.

Oltenii au avut prima ocazie în minutul 60 prin Bălan, însă Otto a avut o intervenție providențială. La faza imediat următoare, Păun a centrat în fața porții pentru Omrani, dar Baeten a intervenit și a respins. În minutul 65, Omrani a combinat cu Deac, decarul nostru a centrat în careu, iar Sigurjonsson a deschis scorul pentru CFR Cluj. În minutul 89, Păun a centrat în marginea careului de 16 metri, iar Deac a stabilit scorul final al partidei, 2-0 pentru echipa noastră.

Pentru echipa noastră urmează meciul din deplasare din grupa D UEFA Europa Conference League cu Randers FC, de joi, 25 noiembrie, ora 22:00.

Echipa de start: Otto – Manea, Graovac, Burcă, Camora – Bordeianu (Sigurjonsson 46’), Boateng (Bouhenna 86’), Deac (Costache 90’) – Sacko (Păun 46’), Debeljuh, Omrani (Culio 71’) / Antrenor: Dan Petrescu

Rezerve: Letica, Bălan, Stefan, Chipciu

Felicitări, băieți! Hai CFR! 🚂