FC HERMANNSTADT – CFR CLUJ 1-1

01-dec.-2019 22:56

CFR Cluj a remizat, scor 1-1, în deplasare cu FC Hermannstadt, în etapa a 18-a a Ligii 1!

Echipa noastră a controlat prima repriză și și-a creat o ocazie importantă, prin Traore, cel care a fost blocat de portarul Sibiului la doar câțiva metri de poartă, chiar înainte de a șuta.

CFR Cluj a început mai bine și repriza secundă, iar în minutul 65, în urma unei lovituri libere executate de Deac, Vinicius a trimis spre poartă, iar Figueiredo a avut o parada extraordinară. Intrat după pauză, Omrani a avut și el o ocazie importantă. Atacantul nostru a șutat la rădăcina barei din marginea careului de 16 metri, însă portarul gazdelor a reținut balonul. În minutul 79, Omrani a reușit deschiderea scorului cu un șut pe jos din interiorul suprafeței de pedeapsă. După numai patru minute, Pașcanu a făcut henț în careu, iar centralul Rusandu a acordat penalty pentru FC Hermannstadt. Petrișor Petrescu a făcut 1-1 de la punctul cu var. Traore a mai avut o ocazie în minutul 90, însă portarul Sibiului a respins din nou, iar scorul a rămas 1-1.

Mulțumim și de această dată galeriei care ne-a susținut la Sibiu!

Ne revedem în Gruia, miercuri, 4 decembrie, de la ora 18:00, în meciul din etapa a 19-a cu Sepsi OSK! Biletele se vor pune  în vânzare mâine, începând cu ora 11:00, atât online, cât și la toate punctele de vânzare din Cluj-Napoca (Stadion CFR, FanShop, Vivo!, BT Arena)!

Au marcat: P. Petrescu (85′) / B. Omrani (79′)

CFR Cluj: Jesus F. – Susic, Boli (Pașcanu 55′), Vinicius, Camora – Itu (Rondon 77′), Hoban, Bordeianu – Deac, Traore, Costache (Omrani 46′)

Rezerve: Rus A. – Golofca, Peteleu, Sylla

Hai CFR!