FC HERMANNSTADT – CFR CLUJ 1-0

07-nov.-2023 01:52

CFR Cluj a pierdut, scor 0-1, cu FC Hermannstadt, în a 15-a etapă a Superligii.

Prima repriză a stat sub semnul echilibrului, iar prima ocazie a aparținut echipei noastre. În minutul 13, Otele a intrat în careu și a șutat de la colțul lung, dar Căbuz a respins balonul în corner. Cinci minute mai târziu, Jipa a șutat puternic de la marginea careului, dar Sava a avut o intervenție excelentă și a reușit să respingă. În minutul 31, după ce Krasniqi a executat o lovitură de la colțul terenului, Ajeti a trimis cu capul, dar portarul gazdelor a reținut. Înainte de pauză, în minutul 41, același Krasniqi a șutat de la colțul lung, dar balonul a trecut puțin pe lângă poartă.

În minutul 62, după ce a primit balonul la marginea careului, Neguț a șutat puternic în vinclu și a reușit să deschidă scorul. Patru minute mai târziu, același atacant a trimis de la marginea careului mic, Sava a respins balonul, care a ajuns tot în posesia lui Neguț, acesta a reușit să înscrie, dar golul a fost anulat de către arbitru. În minutul 87, Konoplyanka a centrat în careu pentru Juricic, acesta din urmă a șutat, dar balonul a trecut pe deasupra porții lui Căbuz. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0.

Echipa de start: Sava, Camora (C) (64′ Mogoș), Ilie, Kresic, Ajeti, Tachtsidis, Muhar, Krasniqi (80′ Mihai), Avounou (60′ Cvek), Bîrligea (80′ Konoplyanka), Otele (60′ Juricic)

Rezerve: Hindrich, Morgan, Mogoș, Cvek, Filip, Fică, Mihai, Konoplyanka, Juricic

Antrenor: Andrea Mandorlini

Hai CFR!