FC FARUL – CFR CLUJ 0-0

20-mart.-2022 00:40

CFR Cluj a remizat, scor 0-0 (0-0), în deplasare cu FC Farul, într-un meci contând pentru etapa a doua a play-off-ului.

Echipa noastră a avut prima ocazie a partidei prin Debeljuh. Atacantul nostru a scăpat singur cu Aioani, dar acesta din urmă s-a opus. În minutul 7, Betancor a șutat din unghi peste poartă. Burcă a șutat frumos de la marginea careului, însă mingea a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 29, Jefte a trimis periculos incomodat de Burcă, însă mingea a trecut pe lângă poartă.

Prima ocazie din repriza secundă a aparținut echipei noastre. Deac a șutat în forță din interiorul careului, însă portarul gazdelor a reținut. În minutul 54, Deac a executat bine o lovitură liberă, dar mingea deviată de zid a trecut peste poartă. După câteva minute, același Deac a șutat din întoarcere însă a alunecat, iar balonul a trecut pe lângă poartă. În minutul 63, Otto a avut o intervenție bună la șutul lui Adi Petre. Ultima șansă a meciului a aparținut gazdelor, însă Jefte a trimis mult peste poartă din poziție bună, iar partida s-a terminat la egalitate, 0-0.

Echipa de start: Otto – Susic, Yuri, Graovac, Burcă, Camora – Bordeianu (Păun 86’), Boateng, Deac – Omrani (Dugandzic 86’), Debeljuh / Antrenor: Dan Petrescu

Rezerve: Sava, Manea, Ștefan, Chipciu, Neguț, Petrila, Costache

Pentru echipa noastră urmează o pauză prilejuită de meciurile amicale jucate de echipa națională a României.

Hai CFR!