FC DINAMO – CFR CLUJ 0-0

10-nov.-2019 22:25

Campioana noastră a remizat în deplasare cu Dinamo, scor 0-0, în etapa a 16-a a Ligii 1!

Echipa noastră a început în ofensivă partida, iar Păun a avut primul șansa deschiderii scorului, însă șutul său a trecut peste poartă. Dinamo a echilibrat jocul, iar Moldoveanu a trimis cu capul spre poartă, în minutul 42, însă Arlauskis a respins formidabil de sub transversală.

CFR a început în ofensivă și repriza secundă, iar Rondon a ratat o ocazie uriașă în minutul 55. Bordeianu a executat bine un corner, Boli a lovit mingea cu capul, dar a fost incomodat de fundași, iar mingea a ajuns la Rondon care a trimis spre poartă, însă portarul lui Dinamo a respins în extremis. După 5 minute, Păun a luat o acțiune pe cont propriu, însă a fost tras de tricou în careu, iar echipa noastră putea primi penalty. În minutul 86, Hoban a trimis cu capul puțin peste poartă în urma unui corner executat bine de Bordeianu. Partida s-a încheiat la egalitate, 0-0, chiar dacă CFR a avut ocaziile mai multe și mai importante.

Chiar dacă fotbalul din Liga 1 și Europa League ia o pauză, noi vom disputa un meci amical caritabil, duminică, 17 noiembrie, ora 17:00, împotriva echipei maghiare Kisvarda!

Ne vedem în Gruia!

Hai CFR!


CFR Cluj – Dinamo 0-0 

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Boli, Camora – Itu (Aurelio 46’), Hoban, Păun (Omrani 85’) – Costache, Rondon, Pereira  (Bordeianu 46’)

Rezerve: Jesus – Peteleu, Pașcanu, Golofca