FC BOTOSANI – CFR CLUJ 2-1

08-dec.-2019 20:55

Echipa noastră a pierdut în deplasarea de la Botoșani, scor 2-1, deși și-a creat cele mai mari și numeroase ocazii de poartă.

Gazdele au deschis scorul în minutul 14 prin Ashkovski. După numai câteva minute, CFR a ratat o dublă ocazie incredibilă. În primă fază, Pereira a șutat spre poartă, Pap a respins până la Itu, iar mingea trimisă cu capul de mijlocașul nostru a fost boxată de goalkeeperul Botoșaniului. În minutul 21, Pereira a egalat pentru echipa noastră, chiar de ziua sa, după o centrare bună a lui Itu!

Echipa noastră a început în ofensivă repriza secundă și putea primi un penalty în minutul 50, când Golofca a fost călcat în careu de Chindriș, însă centralul partidei nu a acordat lovitura de la 11 m. După câteva minute, același Golofca a fost aproape de gol, însă lobul său a trecut puțin pe lângă poartă. Botoșaniul a făcut 2-1 în minutul 71, prin Mihai Roman. Chiar în finalul partidei, Costache a ajuns în poziție de 1 la 1 cu Pap, însă a trimis pe direcția portarului, iar partida s-a încheiat cu victoria moldovenilor, 2-1.

Au marcat: Ashkovski 14’, Roman 71’/Pereira 21’

Echipa de start ➡️ Jesus F. – Cestor, Vinicius, Pașcanu, Peteleu – Hoban, Itu (60’ Păun), Djokovic – Golofca (Petrila 81’), Rondon, Pereira (Costache 75’)

Rezerve ➡️ Rus, Butean, Burcă, Sylla, Păun, Petrila, Costache

Ne vedem joi în Gruia! Avem nevoie de susținerea voastră pentru o calificare în primăvara europeană!

Hai CFR! 🚂