FC ARGEȘ – CFR CLUJ 0-1

19-sept.-2022 22:35

CFR Cluj a câștigat, scor 0-1, în deplasare cu FC Argeș, în etapa a 11-a a Superligii, după golul marcat de căpitanul nostru Mario Camora!

Echipa noastră a avut prima ocazie a meciului în minutul 5, după ce Malele a șutat, însă fundașul gazdelor Viana a respins de pe linia porții. CFR putea face 0-1 și în minutul 14, când Yeboah a centrat în careu pentru Bîrligea, însă Straton a respins balonul chiar înainte să fie atins de atacantul nostru. Gazdele au avut prima ocazie în minutul 22 prin Tofan, însă Yuri a respins de pe linia porții suțul fotbalistului argeșean. În prelungirile primei reprize, Yeboah a fost aproape de gol, însă mingea trimisă de el din apropiere a fost respinsă in extremis de Cestor.

În minutul 52, Jakolis, fostul nostru jucător, a șutat din marginea careului pe direcția lui Scuffet, care a reținut. Același Scuffet a respins și cea de-a doua minge trimisă de Jakolis, în minutul 58. CFR a marcat golul victoriei în minutul 62, când Bîrligea a centrat pentru Yeboah, iar atacantul nostru a trimis cu capul, Straton a respins până la Camora cel care a marcat din apropierea porții. După câteva minute, Muhar a fost aproape de 2-0, însă mingea trimisă de jucătorul nostru a trecut pe lângă poartă, iar partida s-a încheiat cu victoria echipei noastre, scor 0-1.

Echipa de start: Scuffet, Braun, Yuri, Kolinger, Camora (c), Deac (84′ Roger), Muhar, Boateng, Yeboah (84′ Janga), Malele (74′ Cvek), Bîrligea (94′ Gîdea) / Antrenor: Dan Petrescu

Rezerve: Sava, Bălan, Billong, Hoban

Hai CFR!