FARUL CONSTANȚA – CFR CLUJ 1-1

02-mart.-2024 23:56

CFR Cluj a remizat, scor 1-1, în deplasare cu Farul Constanța, în penultima etapă a sezonului regular din Superligă.

Echipa noastră a avut prima ocazie a partidei. În minutul 12, după o lovitură de la colțul terenului, Bîrligea a deviat cu capul, dar balonul a ajuns în brațele lui Buzbuchi. În minutul 23, Vînă a centrat în fața porții, Rivaldinho a încercat să șuteze, dar Sava a avut o paradă excelentă și a reușit să devieze balonul, mingea putea ajunge în posesia lui Munteanu, dar portarul nostru a reușit să respingă și de această dată. Șapte minute mai târziu, după centrarea lui Dussaut, Sava a încercat să rețină și a respins, balonul a ajuns în posesia lui Munteanu, care a șutat de la marginea careului mic, dar Ajeti a respins de pe linia porții! În minutul 32, Munteanu a șutat puternic de la marginea careului, dar portarul nostru a respins în lateral. În minutul 36, Tachtsidis a trimis puternic cu stângul de la 20 de metri, dar portarul gazdelor a reușit să respingă în corner.

În startul reprizei secunde, în minutul 46, Manea a trimis puternic de la marginea careului, dar Buzbuchi a reușit să respingă. În minutul 57, Tachtsidis a trimis puternic din afara careului, dar balonul a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 65, după devierea cu capul a lui Munteanu, Deaconu a pătruns în careu și a reușit să deschidă scorul. În minutul 83, Filip a centrat din corner, balonul respins cu capul de Mogoș a ajuns în posesia lui Ajeti care a avut o execuție excelentă și a reușit să aducă egalarea pentru echipa noastră! Partida s-a încheiat la egalitate, scor final 1-1.

Echipa de start: Sava, Manea (C) (77′ Mogoș), Ajeti, Boben, Abeid, Keita, Muhar, Tachtsidis (70′ Avounou), Fică (77′ Filip), Otele, Bîrligea (70′ Michael)

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Mogoș, Camora, Filip, Fofana, Aussi, Avounou, Serebe, Michael, Ilie

Antrenor: Adrian Mutu

Hai CFR!