FARUL CONSTANȚA – CFR CLUJ 1-0

22-apr.-2023 23:40

CFR Cluj a pierdut, scor 0-1, cu Farul Constanța, într-un meci din etapa a 5-a din play-off-ul Superligii.

Prima ocazie a aparținut echipei noastre. În minutul 6, după pasa lui Petrila, Cvek a trimis balonul pentru Janga, dar Aioani a reușit să pareze. Patru minute mai târziu, Louis Munteanu a șutat din afara careului, dar balonul a trecut pe lângă poarta lui Scuffet. În minutul 22, același Munteanu a șutat puternic, de la distanță, dar portarul nostru a avut o intervenție excelentă și a respins din vinclu! În prelungirile primei reprize, Borza a pătruns în careu și a centrat în fața porții, Băluță a trimis cu călcâiul, dar Scuffet a reușit să respingă și de această dată.

În minutul 53, într-o fază la limita offside-ului, Băluță i-a trimis lui Mazilu, iar atacantul gazdelor a reușit să deschidă scorul. În minutul 77, după o centrare în careu, mingea a fost deviată până la Muhar, care a reluat cu capul milimetric pe lângă poartă. În minutul 89, după ce Gustavo l-a faultat pe Janga în careu, arbitrul a dictat penalty, dar decizia a fost anulată după consultarea VAR, iar partida s-a încheiat cu victoria echipei gazdă, scor final 1-0.

Echipa de start: Scuffet, Manea, Burcă, Yuri, Braun, Muhar, Cvek (60′ Yeboah), Boateng, Krasniqi, Petrila (60′ Bîrligea), Janga

Rezerve: Sava, Peteleu, Țîru, Hoban, Bordeianu, Fică, Yeboah, Bîrligea, Maglica

Antrenor: Dan Petrescu