Fara victorie in ultimele doua deplasari la Bucuresti | Dinamo 2 – 0 CFR Cluj

06-apr.-2017 07:56

Dinamo 2 – 0 CFR Cluj

Expresia „una caldă, una rece” tinde să fie aplicabilă din nou. După victoria din weekend împotriva Craiovei, a urmat un nou duș rece în compania lui Dinamo. Este a doua deplasare din acest Play-Off la București, iar până acum nicio victorie în dreptul nostru.

După un start bun de repriză, partida începea să arate a derby, ocaziile nu au fost deloc puține încă din primele minute. Patru la doi raportul ocaziilor, însă Dinamo a fost cea care a și concretizat două dintre acestea, prin Nemec în minutul 21, după un corner, iar pe finalul reprizei, Rivaldinho a majorat avantajul cu o lovitură de cap. Repriza a doua a fost echilibrată, însă cu ocazii mai mari de a marca pentru băieții noștri, aceștia dominând în câteva rânduri jocul. Faze frumoase de atac, pase închegate, însă unele erori tehnice personale și o echipă Dinamo retrasă, așezată în așteptarea adversarului, au făcut ca scorul să rămână neschimbat până la finalul partidei. Putem menționa și golul neacordat pentru o poziție afară din joc a lui Horj în cea de-a doua repriză.

Mai sunt suficiente partide până la final, iar următorul hop este împotriva liderului Ligii 1, acasă în Gruia. Ne dorim un rezultat bun, mai ales că acum începe o perioadă cu mai multe partide acasă. Trebuie să fim alături de echipă, au nevoie de susținere și, fără dar și poate, rezultatele vor veni!

Hai dragă CFR! Luptăm până la final!

Dinamo:

Cerniauskas – Romera, Maric (Popescu ’80), Dielna, Filip – Mahlangu, Palic – Hanca, Rivaldinho, Petre  (Nistor ’57) – Nemec (Oliva ’77)

Rezerve: Penedo, Popa, Popescu, Oliva, Nistor, Dudea, Bawab

Antrenor: Cosmin Contra

CFR Cluj:

Minca – Tiago, Larie, Horj, Camora – Gomelt, Rus (Nascimento ’46) – Nouvier (Antal ’30), Deac, Paun (Roman ’60) – Omrani

Rezerve: Marc, Peteleu, Muresan, Nascimento, Antal, Juan Carlos, Roman

Antrenor: Vasile Miriuta