EUROPA, NE VEDEM ȘI ÎN SEZONUL VIITOR!

02-iun.-2023 00:00

CFR Cluj a câștigat, scor 1-0, cu FC U Craiova în barajul pentru calificarea în Conference League!

Prima ocazie a meciului a venit în minutul 3, Krasniqi i-a trimis mingea în interiorul careului lui Bîrligea, care a încercat să paseze în fața porții pentru Janga, însă Gurău a reținut. În minutul 11, Chițu a pătruns în careu și a șutat pe poartă, dar Scuffet a respins foarte bine. După trei minute, Krasniqi a pasat la marginea careului pentru Cvek, care a șutat peste poartă. În minutul 38, Baeten a șutat din interiorul careului, însă Kolinger a intervenit foarte bine și a blocat șutul. 

În minutul 70, Petrila a centrat în careu pentru Bîrligea, care a șutat din prima pe poartă, însă Gurău a respins. După cinci minute, Chițu a șutat puternic din interiorul careului, iar Scuffet a intervenit excelent. În minutul 90, Petrila a pasat în careu pentru Bîrligea, care a șutat puternic, însă Gurău a respins în lateral, mingea a ajuns la Maglica care a șutat, dar Negru a blocat. În ultimul minut de prelungire, Cvek a centrat în careu iar Kolinger a șutat din întoarcere, însă Gurău a respins șutul. Primele 90 de minute s-au încheiat astfel la scor alb.

În prima repriză a prelungirilor, în minutul 97, Petrila a centrat în careu iar Kolinger a înscris cu capul, aducând echipa noastră în avantaj. În urma celor 120 de minute jucate, echipa noastră a ieșit învingătoare, și s-a pentru al 6-lea sezon consecutiv în Europa!

Echipa de start: Scuffet – Manea, Yuri (105’ Țîru), Kolinger, Camora ( C ), Cvek (91’ Hoban), Boateng (84’ Maglica), Fică (46’ Petrila), Bîrligea (120’ Peteleu), Krasniqi, Janga (46’ Muhar)

Rezerve: Sava, Filip, Hoban, Maglica, Muhar, Peteleu, Petrila, Țîru, Yeboah | Antrenor: Dan Petrescu