EUROPA, MULȚUMIM!

24-feb.-2023 00:05

CFR 1907 Cluj a remizat, scor 0-0, cu SS Lazio, în cadrul meciului retur al 16-imilor UEFA Conference League, dar datorită golului marcat de laziali la Roma, aceștia se califică mai departe. 

Prima ocazie a meciului a venit în minutul 9, Deac a centrat periculos în careu dar Lazzari a intervenit. După 2 minute, echipa noastră a trimis din nou o centrare periculoasă în careul oaspeților, Burcă a reluat cu capul dar nu a nimerit spațiul porții. Oaspeții au avut prima ocazie în minutul 17, Luis Alberto a reluat cu capul o centrare, însă Scuffet a respins excelent mingea trimisă spre vinclul porții. Cea mai mare ocazie a reprizei a venit 4 minute mai târziu, Casale a trimis o pasă greșită în adversar, Janga a recuperat și pasat către Krasniqi, care însă a șutat puțin pe lângă poartă.

Echipa noastră a fost periculoasă și în startul reprizei secunde. În minutul 54, Janga i-a pasat lui Krasniqi, care a șutat spre poartă, însă mingea trimisă de acesta a fost blocată de Casale. După 7 minute, Luis Alberto a șutat direct din corner peste Scuffet, însă Malele a scos foarte bine mingea de pe linia porții cu capul. În minutul 63, Vecino a șutat dar Manea l-a blocat, mingea a sărit la Casale care a șutat puternic, însă Scuffet a respins extraordinar, mingea a ajuns din nou la Vecino, care a șutat și de această dată, dar Scuffet a avut o intervenție miraculoasă. În minutul 88, Braun a centrat periculos în careu pentru Yeboah, care însă nu a reușit să înscrie.

Astfel, după un sezon european extraordinar, drumul nostru în Conference League se încheie în această seară. Europa, ne revedem curând!

Echipa de start: Scuffet, Manea (84’ Braun), Kolinger, Burcă, Camora (C), Deac (78’ Hoban), Cvek, Muhar, Krasniqi (84’ Petrila), Malele (70’ Bîrligea), Janga (84’ Yeboah)

Rezerve: Gal, Bălgrădean, Petrila, Yeboah, Țiru, Hoban, Birligea, Bordeianu, Braun, Fica

Antrenor: Dan Petrescu