EȘEC LA LIMITĂ ÎN PRIMUL AMICAL DIN SPANIA

12-ian.-2024 20:28

CFR Cluj a pierdut la limită, scor 1-2, cu KAA Gent, în primul amical al iernii.

Startul partidei a stat sub semnul echilibrului. În minutul 11, după centrarea căpitanului nostru, Daniel Bîrligea a reușit să înscrie din fața porții, dar reușita a fost anulată pentru ofsaid. Echipa adversă a deschis scorul în repriza secundă prin Fernandez care, în minutul 57, pătruns în careu, a șutat de la colțul scurt și a reușit să înscrie. Opt minute mai târziu, același Fernandez a șutat slab în interiorul careului, balonul deviat de portar a ajuns tot în posesia atacantului, iar acesta a reușit dubla. În minutul 77, după ce Serebe a fost faultat în careu, echipa noastră a primit o lovitură de pedeapsă pe care Ciprian Deac a executat-o fără emoții, reducând din diferență. Partida s-a încheiat cu victoria echipei adverse, scor final 1-2.

Echipa de start: Sava (60′ Hindrich), Ajeti (45′ Boben), Kresic (81′ Aussi), Ilie (75′ Ciubăncan), Manea (45′ Mogoș), Camora (C) (60′ Deac), Tachtsidis (60′ Cvek), Muhar (75′ Filip), Avounou (60′ Davordzie), Bîrligea (75′ Serebe), Otele (60′ Fică)

Rezerve: Bălgrădean, Hindrich, Deac, Mogoș, Boben, Aussi, Fofana, Davordzie, Fică, Cvek, Filip, El Kaddouri, Ciubăncan, Serebe

Antrenor: Andrea Mandorlini

Hai CFR!