EGAL PE ARENA NATIONALA! FCSB – CFR CLUJ 0-0

22-sept.-2019 22:34

🚂 CFR Cluj a remizat în deplasare cu FCSB, scor 0-0, în etapa a 10-a a Ligii 1!

❗Echipa noastră a avut prima mare ocazie pe Arena Națională. Omrani a rămas singur cu Bălgrădean, însă mingea trimisă de el a trecut pe lângă poartă. În minutul 44, Hoban a șutut în forță spre poarta FCSB-ului, însă Planic a scos din apropierea liniei porții. Deac a avut ocazie deschiderii scorului, în prelungirile primei reprise, însă șutul său din lovitură liberă a fost scos de Bălgrădean. CFR a avut ocaziile mai importante și în repriza secundă. Deac a pătruns în careu, a driblat un adversar și a șutat spre poartă, însă portarul gazdelor a respins. În minutul 71, Costache a părăsit terenul accidentat, iar în locul său a intrat în teren Pașcanu, cel care a bifat primul meci la CFR Cluj. Culio a ratat o ocazie imensă în minutul 90, însă n-a ajuns la o minge primită la doar câțiva metri de poartă. Primele ocazii a celor de la FCSB au venit în ultimele minute ale prelungirilor prin Coman și Cristea, însă scorul a rămas neschimbat.

⚽ Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, iar pentru echipa noastră urmează meciul din Cupa României cu FC Botoșani, de miercuri, 25 septembrie, ora 21:30.

CFR Cluj ➡ Arlauskis – Peteleu, Boli, Vinicius, Camora – Itu (66’ Bordeianu), Hoban, Culio – Deac, Omrani (86′ Rondon), Costache (71’ Pașcanu)

Rezerve ➡ Jesus – Aurelio, Golofca, Susic

Hai CFR! ⚽