EGAL LA MEDIAȘ! GAZ METAN – CFR CLUJ 0-0

08-feb.-2020 23:28

Campioana noastră a remizat, scor 0-0, în deplasare cu Gaz Metan Mediaș, în etapa a 24-a din Liga 1.

CFR Cluj a avut prima ocazie a partidei prin Omrani. În minutul 20, atacantul echipei noastre a șutat din interiorul careului, însă Pleșca a respins. La faza imediat următoare, același Pleșca l-a faultat pe Omrani din postură de ultim apărător, iar echipa noastră trebuia să primească penalty, însă centralul Chivulete nu a acordat lovitură de la punctul cu var.

După numai câteva minute, Sandomierski a avut prima intervenție în tricoul „alb-vișiniu”. Chamed a șutat de la distanță, iar goalkeeper-ul nostru s-a opus. Înainte de pauză, Omrani a ratat o nouă șansă de a deschide scorul. Ciprian Deac a centrat, iar Billel a trimis cu capul, însă portarul Gazului a scos de sub bara transversală. CFR Cluj a dominat și repriza secundă a partidei, însă fără a-și crea ocazii mari de poartă, iar scorul a rămas neschimbat, 0-0.

Echipa noastră va întâlni în Gruia pe FC Viitorul, în etapa următoare, vineri, de la ora 20.00. Fiind „Ziua Îndrăgostiților” am pregătit câteva surprize pentru cuplurile CFR-iste. Rămâneți pe pagina noastră de Facebook pentru a afla toate amănuntele.

Hai CFR!


CFR Cluj: Sandomierski – Burcă, Vinicius, Boli, Camora (cpt.) – Itu (Rondon 31′), Djokovic, Bordeianu – Deac, Omrani (Țucudean 81′), Costache (Petrila 67′)

Rezerve: Rus I., Cestor, Hoban, Păun