EGAL IN MECIUL TUR! CFR CLUJ – CELTIC FC 1-1

08-aug.-2019 00:03

Campioana Noastră a remizat, scor 1-1, în prima manșă a Turului 3 Preliminar UEFA Champions League, împotriva echipei Celtic FC.

În fața a 14.000 de CFR-iști, Rondon a deschis scorul cu un șut printre picioarele portarului Bain, după o pasă excelentă a lui Ciprian Deac, în minutul 28. După mai puțin de 10 minute, Celtic a egalat prin Forest, cel care l-a învins pe Arlauskis cu un șut din interiorul careului.

Campioana noastră a început în ofensivă și repriza secundă, iar Omrani a avut șansa de a face 2-1, însă portarul oaspeților a respins în extremis. În minutul 78, Țucudean a tras spre poartă, însă Ajer a deviat din fața lui Păun. “Șeptarul” echipei noastre a mai avut o ocazie importantă în minutul 86, când a șutat de la distanță, portarul Bain a respins cu dificultate, iar mingea a ajuns la Țucudean, care, din foarfecă, a trimis peste poartă.

Partida s-a încheiat 1-1, iar calificarea în Play-off-ul Champions League se va decide pe Celtic Park, marți, de la ora 21:45!

Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi! Ați fost fantastici!

Echipa de start: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Bordeianu, Luis Aurelio, Djokovic – Deac, Rondon (Țucudean 75’), Omrani (Păun 66’)

Rezerve: Vâtcă – Butean, Cestor, Costache, Sylla

Hai CFR!