EGAL ÎN MECIUL CU FC BOTOȘANI

11-dec.-2022 21:39

CFR Cluj a remizat, scor 1-1, cu FC Botoșani, într-o partidă din etapa a 20-a a Superligii, disputat în deplasare.

Echipa noastră a avut prima ocazie a meciului, prin Bîrligea, cel care a șutat cu dreptul, dar Pap a reușit să respingă. În faza imediat următoare, după o aruncare de la margine a lui Manea, Cvek a trimis cu capul, dar balonul a lovit bara transversală. În minutul 25, Janga a primit în interiorul careului de la Deac, dar portarul gazdelor a respins în corner.

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 28 după finalizarea perfectă a lui Cvek, care a reluat cu capul centrarea lui Manea și a trimis balonul în poarta adversă.

Repriza secundă a stat sub semnul echilibrului. Prima ocazie importantă a gazdelor a venit abia în minutul 75 prin centrarea lui Pinson, dar Zabou a trimis puțin pe lângă poartă. În minutul 87, echipa noastră a avut o ocazie foarte bună prin șutul lui Malele. Bîrligea a trecut de doi adversari în careu, a pasat, dar Pap a reușit să respingă șutul atacantului nostru. În prelungirile celei de-a doua reprize, în minutul 91, Mihai Roman preluat balonul de la Țigănașu și l-a trimis în gura porții, iar Dragu a înscris, stabilind scorul final al partidei, 1-1.

Echipa de start: Scuffet, Camora, Burcă, Kolinger (46’ Yuri), Manea, Boateng, Cvek, Deac (80’ Malele), Roger (89’ Hoban), Bîrligea (89’ Petrila), Janga (62’ Yeboah)

Rezerve: Sava, Yuri, Billong, Hoban, Bordeianu, Petrila, Vito, Yeboah, Malele

Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!