EGAL ÎN MANȘA TUR! CFR CLUJ – SEVILLA 1-1

21-feb.-2020 01:18

Campioana Noastră a remizat, scor 1-1, în manșa tur din șaisprezecimile Europa League, împotriva echipei Sevilla FC. În startul partidei, suporterii noștri au pregătit o coregrafie fantastică pe tot stadionul.

CFR Cluj a început bine partida din Gruia. Păun a executat un corner, portarul spaniolilor a boxat și l-a lovit pe Omrani, care a căzut în careu și a cerut lovitură de pedeapsă. Mingea a ajuns la Vinicius, care a șutat, dar mingea l-a lovit pe Diego Carlos.

Prima ocazie mare a celor de la Sevilla a venit în minutul 21. Suso a centrat, De Jong a trimis cu capul, de lângă Camora, dar mingea a ocolit poarta lui Arlauskis. În minutul 33, același Suso a centrat, De Jong a deviat cu călcâiul, iar mingea a lovit bara transversală.

Echipa noastră a început perfect repriza secundă. Manea a centrat în careu, Kounde a lovit balonul cu mâna, iar centralul ne-a acordat penalty, după ce a consultat VAR-ul.  Deac a transformat cu siguranță lovitura de la 11 metri. Din păcate, Sevilla a profitat de o eroare în apărarea noastră și a egalat în minutul 82 prin El Nesyri.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar calificarea se va decide în returul de la Sevilla de joia viitoare.

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați susținut în această seară! Ați fost fantastici, ați umplut stadionul și i-ați susținut și aplaudat pe băieți de la început până la final. Nu vă promitem calificarea, dar vă promitem că vom lupta până la ultima picătură de energie în returul din Spania!


Echipa de start: Arlauskis – Manea, Burcă, Vinicius, Camora (cpt.) – Deac, Bordeianu, Djokovic, Păun (Hoban 74′) – Traore (Rondon 83′), Omrani (Golofca 85′)

Rezerve: Sandomierski – Cestor, Boli, Aurelio

Hai CFR!