EGAL IN DEPLASARE! SEPSI OSK – CFR CLUJ 1-1

18-aug.-2019 00:16

CFR Cluj a remizat, scor 1-1, în deplasare cu Sepsi OSK. Singurul gol al echipei noastre a fost marcat de Adiță Păun, în timp ce pentru gazde a înscris Flores.

Campioana noastră a început în atac, iar la prima ocazie importantă Păun a deschis scorul după ce a reluat din cădere. După câteva minute, Pereira a pătruns periculos în careu, însă șutul său a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 31, Sepsi a egalat pe tabelă, după ce Dylan Flores a transformat o lovitură liberă.

Echipa noastră s-a aflat în ofensivă și în repriza secundă, Costache fiind primul care a pus în pericol poarta adversă. În minutul 72, Hoban a prins un voleu extraordinar de la 25 de metri de poartă, însă mingea trimisă de el a fost scoasă de Fejer. La faza imediat următoare, Petrila a trimis și el peste poartă din numai câțiva metri. Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar pentru noi urmează un meci extrem de important cu Slavia Praga, în Play-off-ul Champions League.

Imnul Ligii se va auzi din nou în Gruia!

Vino și tu să îl asculți și să te bucuri de o seară extrem de frumoasă alături de Familia CFR-istă!

Bilete online: https://www.bilete.ro/cfr-cluj-rou-v-slavia-praha-cze/

Echipa de start: Vâtcă – Butean, Mureșan, Cestor, Peteleu – Itu (71 Aurelio), Hoban, Păun – Pereira (85′ Țucudean), Rondon, Costache (68 Petrila)

Rezerve: Rus – Sylla, Mailat, Burcă

Hai CFR!