EGAL IN BANIE! UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ 0-0

07-apr.-2019 21:35

🚂 CFR Cluj a remizat în deplasare cu Universitatea Craiova, scor 0-0, după o partidă în care și-a creat numeroase ocazii de poartă!

⚽ Echipa noastră a început în ofensivă partida de la Craiova. Omrani a profitat de o eroare a portarului oltean, însă mingea trimisă de el a fost respinsă de fundașii echipei gazdă. Același Omrani a fost aproape de deschiderea scorului în minutul 2. Păun a centrat din corner, iar Billel a șutat în forță puțin peste poartă. Craiova a replicat prin Cicâldău, însă Arlauskis s-a opus șutului trimis de mijlocașul oltean. În minutul 37, Deac a trimis din lovitură liberă direct pe poartă, însă Pigliacelli a reținut balonul. CFR Cluj a avut o ocazie monumentală în ultimul minut al primei reprize, prin Cristian Bud, cel care a trimis peste poartă din doar câțiva metri.

🚂 Prima ocazie a reprizei secunde a aparținut tot băieților noștri! Deac i-a pasat excelent lui Omrani, iar atacantul nostru a trimis un lob peste Pigliacelli, însă balonul a trecut milimetric pe lângă poartă. În minutul 68, Bordeianu a șutat din afara careului de 16 metri, însă goalkeeper-ul Craiovei a respins. Partida s-a încheiat 0-0, iar echipa noastră își păstrează diferența de 7 puncte în fața oltenilor.

➡ Vă așteptăm să fiți alături de noi la meciul cu FCSB de duminică, 14 aprilie, ora 21:00. Avem nevoie de voi! Împreună suntem mai puternici! 🏟

CFR Cluj ➡ Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Deac (Peteleu 90′), Djokovic, Bordeianu – Omrani, Bud (Moutinho 78′), Păun (Costache 64′)

Rezerve ➡ Jesus Fernandez – Mureșan, Hoban, Ioniță

Hai CFR! 🇶🇦


Pachete pentru meciul cu FCSB și FC Viitorul ➡ https://www.bilete.ro/pachet-cfr-1907-cluj/