Egal cu casa inchisa in Gruia | CFR Cluj 0 – 0 FCSB

17-apr.-2017 22:49

CFR Cluj 0 – 0 FCSB

A doua partidă consecutivă fără gol înscris, însă este un punct în fața liderului campionatului. Este o partidă în care, statistic vorbind, ocaziile mari de gol au fost în dreptul echipei noastre, însă fără finalitate în careu. Două reprize bune făcute de jucătorii noștri în fața unui stadion plin, însă rămâne regretul că nu am obținut mai mult. Întreaga echipă a făcut o partidă bună și putem fi mândri per total de ce am obținut în acest sezon, mai ales văzând aceste partide bune făcute de băieți noștri. Rămânem fără înfrângere în Gruia de la începutul lunii decembrie, iar acest lucru trebuie să ne motiveze să obținem mai mult în partidele care au mai rămas.

Acasă, în Gruia, cu casa închisă – asta ne dorim de fiecare dată, asta își dorește întreaga echipă, așa cum a fost în această seară, iar rezultatele vor veni, exact cum au venit și până acum. Suntem într-un Play-Off echilibrat, cu jocuri bune în fiecare etapă și scopul nostru acum este o clasare cât mai sus. Mai avem patru partide, două dintre ele acasă și trebuie să sperăm și să ne dorim mai mult! Se poate!

Hai CFR!!! Lupta continuă!

CFR Cluj:

Minca – Tiago, Larie, Horj, Camora – Deac, Gomelt – Sorsa (Nascimento ’69), Omrani, Paun (Roman ’80) – Bud (Nouvier ’61)

Rezerve: Marc, Muresan, Rus, Nascimento, Nouvier, Peteleu, Roman

Antrenor: Vasile Miriuta

FCSB:

Nita – Pleasca, Balasa, Moke, Momcilovic – Pintilii, Popescu – Boldrin, Tanase (Jakolis ’84), De Amorim (Enache ’46) – Alibec (Gnohere ’61)

Rezerve: Stancioiu, Tamas, Tudorie, Enache, Achim, Jakolis, Gnohere

Antrenor: Laurentiu Reghecampf