Edward Iordanescu, inaintea meciului cu Malmo: „Trebuie sa aratam caracter si personalitate”

23-iul.-2018 20:10

Astăzi, începând cu ora 17:15, a avut loc în Gruia conferința și antrenamentul oficial, înaintea meciului Malmo FF din Turul 2 Preliminar al UEFA Champions League. La conferința de presă au participat antrenorul CFR-ului Edward Iordănescu și căpitanul echipei Mario Camora.

„E o dublă manşă extrem de importantă pentru noi toţi şi trebuie tratată ca atare. Sunt două jocuri şi trebuie să le gestionăm foarte bine. Vom întâlni o echipă foarte echilibrată, valoroasă, cu maturitate în joc, cu gabarit, forţă şi o bună disciplină tactică. Noi trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere, să arătăm caracter, personalitate, exactitate în joc şi să fim eficienţi, iar în astfel de meciuri e nevoie să fii şi pragmatic. Sunt sigur că putem să reuşim un joc foarte exact şi să ne creăm un avantaj cât de mic posibil pentru retur. Suntem pregătiţi să dăm totul şi să mergem mai departe”, a declarat Edward Iordănescu, cel care a fost completat de căpitanul echipei noastre: „E important pentru club, pentru suporteri şi pentru oraş să avem din nou în Gruia cupe europene. Vor fi două meciuri foarte grele, dar suntem pregătiţi să câştigăm şi să mergem mai departe”, a spus și „Camo”.

Meciul cu Malmo se va disputa marți, de la ora 19.00, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Biletele pentru acest meci le găsiți online: https://www.bilete.ro/cfr-cluj-rou-v-malmo-swe/ sau la casele de bilete de la Stadion, marți, între orele 11:00-19:00.