ECHIPAMENTUL CAMPIONILOR!

19-iul.-2018 15:30

Campioana CFR Cluj și-a prezentat echipamentele pentru sezonul 2018/2019, produse de partenerul tehnic Joma Romania. Primul rând, cel pentru jocurile de pe teren propriu, va fi alb complet, al doilea rând va fi vișiniu complet, iar al 3-lea, de rezervă, va avea tricoul galben-fluor, iar șortul și jambierele vor fi negre.

La fel ca în fiecare an, partenerul tehnic Joma Romania a pregătit un design special, de la font-ul folosit pentru numele jucatorilor și numerele aplicate, până la elementele care dau unicitate acestor tricouri.

Pe partea din față a tricoului, în zona centrală, va fi aplicat tricolorul, pentru a marca anul Centenarului, dar și a câștigării titlului de campioană națională, în sezonul trecut.

Pe spatele tricoului, sub guler, va fi trecută sintagma NOMEN ET FAMA. Acest lucru reprezintă traducerea în limba latină a unui extras din imnul clubului, nume și renume. Prin folosirea limbii latine, am ales să ne apropiem de un moment deosebit al așezării, Cluj-Napoca fiind primul oraș declarat oficial municipiu, pe teritoriul de astăzi al României, cel mai probabil înainte de anul 124 d. Hr. Iar acest lucru este simbolizat și pe plăcuțele montate anul trecut, la intrările în municipiu.

Pe tricouri sunt aplicate siglele partenerilor, sponsor principal pe piept și sponsori secundari pe spate și mânecile tricourilor.

Suporterii își vor putea achiziționa tricourile oficiale de joc ale echipei de la magazinul partenerului nostru tehnic, Joma Romania, începând de mâine, ora 19:00, cu două ore înaintea meciului cu FC Botoșani. Un tricou pentru adulți va costa 169 lei, iar unul pentru copii 149 lei.

Hai CFR!