DUBLĂ VICTORIE CU SLAVIA PRAGA!

13-oct.-2022 23:54

CFR Cluj a câștigat, scor 2-0, acasă cu Slavia Praga, în meciul 4 din grupa G UEFA Europa Conference League.

Echipa noastră a deschis scorul în Gruia, dintr-un penalty obținut de Muhar, în minutul 10 al partidei. În minutul 20, Dorley a primește o minge în centru, a șutat de la marginea careului, însă Scuffet a prins mingea. După câteva minute, partida a fost întreruptă pentru câteva minute, pentru ca personalul medical să poată acorda îngrijiri medicale unui suporter căruia i s-a făcut rău. Din fericire, acesta a plecat la spital conștient și stabil, iar noi, toți cei din familia CFR, îi dorim multă sănătate.

După startul reprizei secunde, Boateng a încearcat o foarfecă în careul advers, însa mingea s-a dus puțin pe lângă poartă. Cehii și-au mai creat câteva ocazii de poartă, însă fără a reuși să puncteze pe tabelă. În minutul 85, Yuri a majorat avantajul pentru CFR Cluj. Fundașul central a marcat cu capul, după o centrare venită din corner, de la Roger, iar partida s-a încheiat cu victoria echipei noastre, scor 2-0.

Pentru echipa noastră urmează meciul de acasă cu Sepsi OSK de luni, 17 octombrie, ora 21:00.

Echipa de start: Scuffet, Manea, Yuri, Kolinger, Camora (c) – Deac (46′ Cvek), Boateng (89′ Hoban), Muhar – Yeboah, Janga (65′ Braun), Roger (89′ Petrila)

Rezerve: Bălgrădean, Gal, Brucic, Billong, Bordeianu, Burcă, Buș

Hai CFR!