DINAMO BUCUREȘTI – CFR CLUJ 1-1

09-oct.-2023 00:12

CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Dinamo București din etapa a 12-a din Superligă.

Gazdele au avut prima ocazie a partidei. În minutul 4, după pasa lui Alves, Abdallah a pătruns în careu și a șutat puternic, dar Sava a reușit să respingă. După numai câteva minute, echipa noastră a primit o lovitură grea. În urma unei accidentări suferite la piciorul drept, căpitanul nostru, Mario Camora, a fost nevoit să părăsească jocul, înlocuit fiind de Matei Ilie, în debutul său în Superligă. În minutul 10, același Abdallah, ajutat de pasa lui Ilic, a trimis din apropierea punctului cu var și a deschis scorul pentru gazde. În minutul 12, Deac a centrat excelent din corner, însă portarul lui Dinamo a intervenit și a respins. În prelungirile primei reprize, același Deac a centrat de la colțul terenului, Ajeti a reluat cu capul, dar balonul a trecut puțin pe lângă poartă.

Echipa noastră a început mai bine repriza a doua. În minutul 53, Muhar a pasat pentru Deac în careu, decarul nostru a încercat să treacă de portarul gazdelor, balonul a ajuns în posesia lui Mogoș, care a șutat, dar mingea a lovit plasa laterală. Cinci minute mai târziu, Bîrligea a pătruns în careul advers și a trimis puternic cu stângul, reușind să aducă egalarea pe Arena Națională pentru echipa noastră! În minutul 62, Otele a ratat o ocazie importantă de a marca. În prelungirile celei de-a doua reprize, în minutul 90+1, Mogoș a șutat puternic din afara careului, dar Golubovic a reușit să respingă. Șase minute mai târziu, Jefte a primit balonul la marginea careului și a șutat de la colțul lung, dar portarul gazdelor a respins și de această dată. Partida s-a încheiat la egalitate, scor final 1-1, iar după pauza competițională, pe 23 octombrie, vom întâlni Oțelul Galați în a 13-a etapă a Superligii.

Echipa de start: Sava, Camora (C) (8′ Ilie), Morgan (66′ Juricic), Ajeti, Kresic, Mogoș, Muhar, Cvek, Deac (72′ Mihai), Bîrligea (66′ Betancor), Otele (72′ Fică)

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Ilie, Lucaci, Filip, Fică, Mihai, Betancor, Juricic

Antrenor: Andrea Mandorlini

Hai CFR!