Dinamo 0 – 2 CFR Cluj | Victorie in partida cu numarul 700 in Liga 1!

21-nov.-2016 22:34

Dinamo Bucuresti 0 – 2 CFR Cluj

O primă repriză în care jocul a decurs în favoarea noastră, o primă repriză pragmatică în această seară în Ștefan cel Mare, la finalul căreia după două șuturi pe spațiul porții am putut număra pe tabelă și două goluri. Într-unul dintre cele mai grele meciuri din acest sfârșit de an, Juan Carlos și Tomislav Šorša au marcat în minutele 3 și 28 pentru a face 0-2. De notat este și acțiunea din careul nostru a oaspeților, din minutul 11, când Laurențiu Rus nu atinge mingea cu mâna, însă se acordă lovitură de pedeapsă pentru henț în careu. Menționăm explicit că nu atinge mingea cu mâna, deoarece Rus a și arătat acest lucru la cameră. Lovitură ratată însă de Palic, iar scorul rămânea 0-1.

Cea de-a doua repriză s-a desfășurat cu Dinamo încercând revenirea, iar cu băieții noștri așezați extrem de bine în teren, respingând o tentativă de atac după alta, încercând arma contra-atacului. În minutul 68 Šorša și Omrani au fost foarte aproape de 0-3, însă Brănescu s-a opus. În faza imediat următoare, Marc a fost și el erou, scoțând incredibil șutul lui Rotariu, jucătorul gazdelor fiind în câteva rânduri aproape de a marca. Apărarea și-a făcut treaba în această seară, iar scorul de la pauză a rămas neschimbat până la fluierul final.

Victorie uriașă în finalul acestei etape! Mulțumim, băieți, pentru o partidă excelentă! S-a mai dus o „finală” în lupta pentru Play-Off, dar mai urmează acum alte partide extrem de importante! Următorul joc va fi acasă în Gruia, unde vă așteptăm în număr cât mai mare! Se strâng rândurile în Liga 1, iar acum suntem departe de unde am început acest sezon și se pare că încă putem ajunge și mai departe, ceea ce ne dorim cu toții!

Hai CFR!!!

Dinamo Bucuresti:

Branescu – Oliva, Popescu, Nedelcearu, Romera – Palic (Mahlangu ’81), Busuladzic, Nistor – Rotariu, Nemec (Petre ’74), Hanca (Popa ’61)

Rezerve: Penedo, Maric, Mahlangu, Petre, Popa, Ceccarelli, Gnohere

Antrenor: Ioan Andone

CFR Cluj:

Marc – Peteleu, Horj, Larie, Tiago Lopes – Nascimento, Rus – Camora, Juan Ruiz (Muresan ’62), Sorsa (Nouvier ’72) – Omrani (Roman ’82)

Rezerve: Minca, Muresan, Chirita, Negrut, Nouvier, Paun, Roman

Antrenor: Vasile Miriuta