Debut cu stangul in Play-Off | Steaua 2 – 0 CFR Cluj

13-mart.-2017 10:14

FC Steaua 2 – 0 CFR Cluj

Start cu stângul în prima partida din Play-Off-ul Ligii 1 Orange, dupa 2-0 la București cu Steaua. Partida a fost una echilibrată, cu un joc plăcut de ambele părți, încă din startul meciului. La capitolul ocazii Steaua a stat mai bine, însă în dreptul ambelor echipe trecem două bare după acțiuni periculoase de atac.

Sigur, un moment cheie al partidei a fost ocazia mare a lui Păun din a doua repriză, când și-a făcut o minge prea lungă, nereușind pasa decisivă către Cristi Bud. Golurile gazdelor au venit pe finalul partidei, Gnohere reușind deschiderea scorului în minutul 84, iar în prelungirile partidei, Ovidiu Popescu a închis tabela la 2-0.

Este abia începutul în Play-Off, fiecare dintre cele 6 echipe păstrează șanse reale în lupta pentru locul 1, iar acum cel mai important este să ne concentrăm pe îmbunătățirea jocului și pe partida de acasă, de vineri, în compania campioanei Astra Giurgiu.

Hai dragă CFR! Luptăm până la final!

FC Steaua:

Nita – Enache, Balasa, Tamas, Momcilovic – Muniru (Pintilii ’57), O. Popescu – Jakolis, Boldrin (Tanase ’46), William (Gnohere ’64) – Alibec

Rezerve: Stancioiu, Achim, Tudorie, Pleasca, Tanase, Pintilii, Gnohere

Antrenor: Laurentiu Reghecampf

CFR Cluj:

Minca – Tiago Lopes, Larie, Muresan, Camora – Nascimento (Gomelt ’59), Rus – Deac, Paun, Nouvier (Bud ’46) – Omrani (Sorsa ’76)

Rezerve: Marc, Peteleu, Horj, Gomelt, Sirbu, Sorsa, Bud

Antrenor: Vasile Miriuta