CUM VĂ PUTEȚI PRIMI BANII ÎNAPOI PE PACHETELE DE PLAY-OFF!

10-mart.-2020 13:24

‼Având în vedere faptul că meciurile din Liga 1 se joacă fără spectatori până în 31 martie, suporterii care și-au achiziționat pachete pentru play-off își primesc banii înapoi!

➡ Suporterii care și-au achiziționat pachete online de pe site-ul www.bilete.ro, își vor primi banii înapoi în contul de pe care au făcut plata. În acest sens, în zilele următoare vor primi un e-mail de la cei de la bilete.ro în care li se va explica procedura de retur a banilor.

➡ Suporterii care și-au achiziționat pachete de la casele de bilete din Cluj-Napoca, își pot primi banii înapoi de la aceeași casă de la care și-au achiziționat pachetul (excepție făcând cei care și-au luat biletul de la Sala Polivalentă – ei vor veni la casa de bilete de la Stadion – Peluza 1), în acestă săptămână, după programul menționat mai jos.

Important! Toată lumea trebuie să predea pachetul cumpărat în momentul în care merge să își ridice banii pe el.

1⃣ La casa de bilete de la Vivo! programul de retur este MARȚI – DUMINICĂ 10:00 – 22:00

2⃣ La casa de bilete de la FanShop Tribuna 2 programul de retur este MARȚI ȘI JOI 13:00 – 18:00, MIERCURI ȘI VINERI 10:00 – 15:00

3⃣ La casa de bilete de la Stadion (Peluza 1) programul de retur este MIERCURI și JOI 11:00 – 17:00

Ex: Cine și-a luat pachet de la casa din Vivo! trebuie să meargă în această săptămână la Vivo! pentru a-și ridica banii, cine și-a luat pachet de la casa de la FanShop trebuie să meargă în această săptămână la FanShop pentru a-și ridica banii, cine și-a luat pachet de la casa de la Stadion – Peluza 1 trebuie să meargă în această săptămână la Stadion pentru a-și ridica banii, iar cine și-a luat pachet de la casa de la Sala Polivalentă trebuie să meargă în această săptămână la Stadion pentru a-și ridica banii.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru discomfortul creat!

Hai CFR!