CS MIOVENI – CFR CLUJ 0-1

13-nov.-2022 21:19

CFR Cluj a câștigat, scor 0-1, cu CS Mioveni, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii disputat în deplasare și a urcat pe poziția secundă a clasamentului. 

Echipa noastră a avut prima și singura șansă de gol a primei reprize în minutul 3, după ce Janga a reluat cu capul dintr-o centrare puțin pe lângă poartă. În minutul 61, Carnat a avut o șansă pentru formația gazdă, dar Scuffet s-a opus excelent. După câteva minute, echipei noastre i-a fost refuzat un penalty, după un fault al lui Garutti asupra lui Yeboah. În minutul 79, Janga a fost și el faultat în careu, însă centralul Mladinovici nu a acordat penalty pentru CFR nici de această dată. Intrat în repriza secundă, Malele a dat lovitura la Mioveni. Roger a centrat lung din corner, Manea a recentrat în careu, iar Malele a marcat cu capul pentru 1-0. În prelungiri, Bîrligea a înscris și el, însă centralul partidei a anulat reușita eronat pentru un presupus fault al lui Malele premergător reușitei.

Partida s-a încheiat  cu victoria echipei noastre, iar cele trei puncte câștigate ne urcă pe poziția secundă a clasamentului. Urmează o pauză prilejuită de startul campionatului Mondial, iar noi ne revedem în 30 noiembrie, de la ora 19.00, cu meciul FC Hermannstadt – CFR Cluj. 

Echipa de start: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Braun – Roger, Boateng, Cvek (83′ Hoban) – Yeboah (68′ Malele), Janga (90′ Kolinger), Petrila (68′ Bîrligea)
Rezerve: Bălgrădean – Bălan, Billong, Bordeianu, Gîdea / Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!