COMUNICAT DE PRESA

01-apr.-2018 16:06

Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul pentru incidentele petrecute ieri seară, înainte de startul partidei dintre CS Universitatea Craiova și CFR Cluj, între suporterii echipei noastre și stewarzii firmei care au asigurat paza la Stadionul „Ion Oblemenco”, cu ocazia desfășurării acestui meci. Considerăm că oamenii de ordine ai firmei de securitate au făcut exces de zel, au folosit abuziv gazele lacrimogene și violența fizică.
În urma discuțiilor avute cu oficialii Craiovei, aceștia ne-au promis că vor lua măsurile adecvate după incidentele petrecute ieri seară. Avem încredere în toți cei implicați în fenomenul fotbalistic că împreună încercăm să readucem oamenii la stadion, nu să-i îndepărtăm, și să creem cele mai bune condiții pentru ca fanii să se simtă în siguranță în arena sportivă.
Le mulțumim fanilor CFR-iști care s-au deplasat la Craiova și au susținut echipa din primul până în ultimul minut, iar punctul obținut în acest meci dificil este și meritul lor. Suntem alături de voi, așa cum și voi sunteți lângă echipă în momentele bune sau mai puțin bune.
Hai CFR!

 

Cluj-Napoca

01.04.2018