CONCURS LA MECIUL CU FC BOTOSANI

12-oct.-2017 10:35

Hai la meciul cu FC Botoșani și ai șansa să câștigi o tabletă Samsung Galaxy Tab E oferită de TAZ.RO – we make IT better! Tot ce trebuie să faci e să vii la meci și intri în cursa pentru acest premiu.

V-am pregătit și alte surprize la pauza partidei din partea FanShop CFR!

Bilete online AICI: https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-fc-botosani/

Vă așteptăm!

Regulament de participare

Art. 1

1.1. Concursul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse în prezentul regulament (denumit în cele ce urmează “Regulamentul”). Termenii şi condiţiile prezentului Regulament, aşa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toţi participanţii la concurs.

Art. 2 Perioada de desfăşurare a concursului

2.1 Concursul este organizat la meciul CFR 1907 Cluj – FC Botoșani, din data de 15 octombrie 2017, ora 20:45.

Art. 3 Premiile oferite în cadrul acestui concurs constau în:

3.1 Premiul 1 – 1 tabletă Samsung Galaxy Tab E oferită de TAZ.RO – we make IT better.

Premiul 2 – 3 (trei) – o șapcă și o cană oferite de CFR 1907 Cluj. Produsele sunt puse la dispoziția clubului de către FanShop CFR pentru fiecare din cei doi spectatori.

Art. 4 Mecanismul concursului

4.1. Concursul se va desfăşura la pauza meciului CFR 1907 Cluj – FC Botoșani, din data de 15 octombrie 2017, ora 20:45

4.2. Vor participa toți spectatorii din stadion care și-au cumpărat bilet sau abonament care le asigură accesul la partida CFR 1907 Cluj – FC Botoșani, din data de 15 octombrie 2017, ora 20:45.

4.3. La pauza meciului, se vor alege aleatoriu trei potențiali câștigători prin intermediul site-ului random.org din seriile biletelor și abonamentelor cumpărate. Dacă unul dintre abonații selectați nu este prezent la meci, se va nominaliza următoarea serie oferită de random.org (locul 4 în lista oferită aleatoriu de site-ul mai sus menționat). Cei trei câștigători vor cobori pe gazon și vor trebui să răspundă corect la o întrebare referitoare la clubul de fotbal CFR 1907 Cluj. Cel care va da răspunsul corect se va clasa pe locul 1 și, prin urmare, va primi tableta oferită de TAZ.RO. Ceilalți doi spectatori vor primi premii de consolare: câte o șapcă și câte o cană oferite de CFR 1907 Cluj, produsele fiind puse la dispoziția clubului de către FanShop CFR.

4.4 Dacă cel puțin doi spectatori dintre cei selectați aleatoriu vor răspunde corect la întrebare, li se va adresa o nouă întrebare. Dacă se va depăși limita de trei întrebări puse, iar spectatorii în cauză se vor afla tot la egalitate, vor trebui să facă “duble” cu o minge de fotbal. Cel care va reuși să facă cel mai multe jonglerii va fi desemnat câștigător.

Art. 5 Premierea câștigătorilor

5.1 Premierea câștigătorilor se va face pe gazon, la pauza partidei, imediat după concurs.

5.2 Predarea premiilor se va face pe baza unui proces verbal de predare/primire.