Concordia 2 – 1 CFR Cluj | Aproape de o noua revenire

21-mai-2016 20:40

Concordia Chiajna 2 – 1 CFR Cluj

După o săptămână de vis, băieții noștri au revenit înapoi la Play-Out-ul Ligii 1, în această seară la Chiajna, cu Concordia, din postura de câștigători ai Cupei României. Gazdele noastre au reușit să deschidă repede scorul, în minutul 5 Pena trimițând cu capul o minge reîntoarsă în careu după o fază în care Vâtcă reușise să scoată de sub bară. În prima repriză tot ce de la Chiajna au fost mai aproape de gol, prin Cristescu și Pena.

Cea de-a doua repriză a fost diferită, băieții noștri reușind să intre mai bine în joc și să își creeze ocazii. Schimbările efectuate la pauză au adus și acest impuls în jocul nostru, rezultatul apărând în minutul 72, când Beleck reușește egalarea pe revenire după un penalty ratat de Cristian Lopez în primă fază. Purece, intrat în prima repriză în locul lui Giurgiu, readuce echipa gazdă în avantaj opt minute mai târziu, iar scorul rămâne cel din min. 80 până la final, deși Nouvier a trecut extrem de aproape de egalare în ultimul minut al prelungirilor.

Băieții noștri au fost din nou aproape de o revenire, după ce au mai obținut egalarea înainte, însă șutul lui Nouvier nu a vrut să intre, chiar la ultima fază a meciului. După o săptămână excelentă pentru întreaga suflare ceferistă, am întâlnit în această seară o echipă cu jucători experimentați care au luptat pentru menținerea în primul eșalon fotbalistic. Suntem la două meciuri de încheierea sezonului și suntem în continuare în luptă pentru primul loc în Play-Out.

Nu e nimic, spunem Hai CFR și ne vedem în Gruia!

Concordia Chiajna:

Balgradean – Bucurica, Niasse, Odibe, Tincu, Gradinaru (Mamele ’83) – Cristescu, Obodo, Giurgiu (Purece ’25) – Garcia (Milevsky ’62), Pena

Rezerve: Matache, Buleica, Mamele, Milevsky, Purece, Rosu, Zerbo

CFR Cluj:

Vatca – Camora, Goian, Tinc, Dani – Nascimento (Jakolis ’58), Petrucci, Gomelt (Juan Carlos Ruiz ’46) – Nouvier, Cristian Lopez, Bruno (Beleck ’46)

Rezerve: Marc, Larie, Veres, Jakolis, Ruiz, Bud, Beleck