Concordia 1 – 2 CFR Cluj | Nu suntem o revelatie! Suntem CFR!

28-oct.-2016 22:43

Concordia Chiajna 1 – 2 CFR Cluj

Jucăm un fotbal frumos, un fotbal frumos care este și eficient. Acesta este gândul cu care rămânem după victoria de astăzi. Acesta, împreună cu gândul că mai este foarte mult de muncă până la final! Dacă turul l-am început cu un 2-0 împotriva Concordiei, returul l-am început cu un 1-2 meritat la Chiajna. După golul lui Neluțu Roșu din penalty, din minutul 34, Cristi Bud a reușit o egalare rapidă doar patru minute mai târziu, ceea ce ne-a menținut în joc, într-o primă repriză extrem de echilibrată. Cea de-a doua repriză ne-a găsit mai proaspeți, cu un joc mai bun, lucru arătat și prin golul anulat al lui Cristi Bud, al cărui corectitudine nu o aducem în discuție, dar mai ales prin fazele frumoase de atac, culminând cu golul lui Billel Omrani din minutul 71, la doar câteva minute de la intrarea pe teren. Este a doua reușită consecutivă pentru Omrani, care arată că poate fi unul dintre oamenii de bază ai echipei.

Încă o deplasare dificilă, la doar câteva zile după partida din Cupa României de la Râmnicu Vâlcea, însă băieții au arătat pentru a nu știu câta oară că se pot mobiliza și dau dovadă de caracter. Cu toții cunosc miza, cu toții văd că se poate și tragem tare pentru a obține rezultate în condițiile date. Trebuie să luptăm, trebuie să ne jucăm șansele, nu suntem o echipă care este o revelație, ci suntem CFR! Suntem familia CFR!

Hai CFR!!!

Concordia Chiajna:

Draghia – Bucurica, Tincu, Albu, Melinte (Buleica ’75) – Serediuc, Costin, Barboianu (Constantinescu ’44), Gradinaru (Asanache ’52) – Pena, Rosu

Rezerve: Voicu, Mamele, Feussi, Cristea, Constantinescu, Buleica, Asanache

CFR Cluj:

Marc – Camora, Horj, Larie, Peteleu (Paun ’41) – Rus, Nascimento – Nouvier, Juan Carlos (Omrani ’59), Tiago Lopes – Bud (Muresan ’81)

Rezerve: Minca, Muresan, Gomelt, Chirita, Paun, Negrut, Omrani