Conceicao: „Vom face totul pentru a intoarce soarta calificarii”

31-iul.-2018 20:50

CFR Cluj a susținut în această seară conferința de presă și antrenamentul oficial înaintea returului cu Malmo, chiar pe stadionul unde se va disputa jocul de mâine seară. La conferință au fost prezenți antrenorul principal Antonio Conceicao și mijlocașul Damjan Djokovic.

„Evident că Malmo pornește cu un avantaj mâine seară din două motive. În primul rând pentru că a reușit să se impună în meciul tur, de la Cluj, iar în al doilea rând pentru că se află în plină competiție, au ritm și au puse la punct relațiile de joc. Am muncit pentru acest meci, am studiat meciul tur, am observat greșelile pe care le-am facut și am încercat să le remediem. Știm că Malmo e o echipă cu multe calități, e o formație foarte organizată, puternică în sectorul median, cu jucători foarte buni. Suntem conștienți că vom întâlni un adversar foarte valoros. În ciuda acestor aspecte, vom face totul pentru a întoarce soarta calificării în favoarea noastră”, a declarat Conceicao, înaintea meciului cu Malmo FF.

Partida se va disputa miercuri, de la ora 19:15 (ora locală) și va fi transmisă în direct de LOOK Plus, Digisport și Telekom Sport, iar la radio va fi transmisă live de Radio Cluj și Radio România Actualități.

Hai CFR!