COMUNICAT DE PRESĂ – PARTENERIAT NIKE

14-aug.-2020 19:26

Sport Time Balkans, noul distribuitorul Nike in Romania si CFR 1907 CLUJ au semnat un contract pe 5 ani

 14 August, 2020. Nike devine partenerul tehnic al CFR Cluj. Sport Time Balkans va furniza echipamentele de joc, antrenament si prezentare pentru echipa.

Infiintata in anul 1907, echipa CFR Cluj a castigat de sase ori titlul de campioana nationala, anul acesta fiind al treilea an consecutiv in care reuseste castigarea titlului.

Incepand cu noul sezon competitional 2020-2021, Sport Time Balkans a semnat un contract de parteneriat prin care furnizeaza echipei CFR Cluj echipamente Nike.

Echipamentul folosit de echipa pentru meciurile de pe terenul propriu este de culoare visinie. Atat tricoul de joc, cat si sortul sunt realizate din materiale reciclabile. Tehnologia Nike Dri-Fit folosita in realizarea tesaturii ajuta la eliminarea rapida a transpiratiei si reglarea temperaturii corpului atletului. Acest lucru le permite jucatorilor sa evolueze mai confortabil si sa isi imbunatateasca performantele.

Panoul din mesh de pe spatele tricoului adauga un plus de respirabilitate si confort.

Echipamentul Nike folosit pentru meciurile din deplasare este de culoare alba cu insertii visinii.

Noul echipament de joc al echipei CFR Cluj va fi disponibil si pentru fani in magazinul clubului, odata cu inceperea noului sezon.

DESPRE SPORT TIME

Sport Time Balkans este partenerul si distribuitorul exclusiv Nike din anul 2014, pentru 6 teritorii din regiunea Balcanilor si detine acorduri comerciale pentru inca doua tari. Incepand cu 1 iunie 2020, compania a preluat distributia exclusiva a brandului Nike pentru Romania si Bulgaria.

In prezent, compania opereaza numeroase magazine Nike si va continua sa deschida in viitorul apropiat noi locatii si sa lanseze noi concepte inovatoare de retail in intreaga regiune. Sport Time Balkans este permanent dedicat promovarii sportului si unui stil de viata sanatos, oferind in acelasi timp produse si servicii premium catre milioane de clienti din toata regiunea Balcanilor.

DESPRE NIKE

NIKE, Inc., cu sediul in Beaverton – Oregon, este leader international in design, productie si distribuitie de incaltaminte, imbracaminte, echipamente si accesorii sportive autentice pentru o larga varietate de activitati sportive. Printre brandurile detinute de NIKE, Inc. se numara si Converse, recunoscut pentru colectiile sale de sneakers, imbracaminte si accesorii casual. Mai multe noutati si alte informatii financiare sunt disponibile la http://investors.nike.com si http://news.nike.com/  sau la @nike pe Instagram.

Pentru informatii suplimentare:

Malina Soare

Marketing Manager Romania&Bulgaria

malina.soare@sporttime.ro