COMUNICAT DE PRESĂ

02-ian.-2024 18:00

COMUNICAT DE PRESĂ

În ciuda unei perioade speciale, marcată de liniștea și de timpul petrecut alături de cei dragi cu prilejul sărbătorilor de iarnă, suntem nevoiți să oferim un răspuns Gazetei Sporturilor deoarece aceasta a prezentat in ultima vreme o serie de neadevăruri și de informații trunchiate, menite să construiască o imagine deformată a clubului nostru.

Am observat în repetate rânduri atitudinea anti-CFR și tendința diseminării unor informații false pe care unii jurnaliști ai publicației respective le au în raport cu echipa noastră. Având în vedere că au încheiat anul 2023 și au început 2024 în aceeași direcție negativă, putem vorbi despre o acțiune premeditată, dar și despre o abordare părtinitoare pe care redactorii în cauză au ales să nu o lase trecutului și să o perpetueze și în acest an.

Având în vedere exagerările apărute in Gazeta Sporturilor cu privire la situația economică a clubului nostru, dorim să reamintim că eforturile noastre urmăresc, de o bună perioadă de timp, redresarea și optimizarea financiară. Ca urmare, situația reală e mult diferită față de ceea ce GSP a prezentat în ultimele zile. Chiar dacă activitatea este oprită în această perioadă a sărbătorilor, azi avem o întârziere de doar 8 zile pentru un salariu.

Remarcăm, de asemenea, că se omite faptul că echipa noastră a trecut recent printr-un proces de reconstrucție. Spre deosebire de anii anteriori, CFR Cluj a reușit să fie activă pe piața transferurilor și să întregească astfel veniturile clubului. În această situație este nevoie de timp pentru ca atât noul antrenor, cât și noii jucători să se adapteze și să reușească să producă, așa cum ne dorim cu toții, rezultatele cu care ne-am obișnuit în sezoanele precedente.

Cu toate astea, CFR Cluj se află pe a doua poziție în clasament și este calificată în sferturile Cupei României, fapte (și nu vorbe) care stau la baza unui parcurs echilibrat.

Avem dorința și speranța că atât efortul nostru comun, cât și jucătorii care se vor alătura familiei noastre în această campanie de transferuri, vor contribui decisiv la creșterea echipei și la atingerea obiectivelor pe care CFR Cluj și le propune an de an.

Cluj-Napoca
2 ianuarie 2024