COMUNICAT DE PRESĂ

06-iul.-2023 16:10

Deși ne-a luat prin surprindere această decizie, I-am respectat dorința domnului János Mezei de a înceta colaborarea cu CFR Cluj, fiindu-i recunoscători pentru întreaga sa contribuție adusă Centrului de Copii și Juniori. Clubul dorește să îi mulțumească pentru munca depusă la CFR Cluj și să îi ureze, pe această cale, multă baftă în carieră!

Chiar dacă schimbările reprezintă o componentă normală și inevitabilă, dorim să asigurăm întreaga suflare CFR-istă, toți juniorii și părinții acestora, că activitatea Academiei CFR continuă!

În plus, ascensiunea recentă a Centrului, alimentată de rezultatele bune ale grupelor de juniori reprezintă argumente solide pentru care dorim să ne dezvoltăm în continuare Academia. În acest sens, lucrăm intens la îmbunătățirea condițiilor și a infrastructurii de pregătire pentru juniorii noștri, dar menținem o atenție sporită și asupra specializării staffului tehnic din cadrul Centrului.

Ca urmare, participăm în continuare la proiectul educațional FRF Club Implementation, organizat în colaborare cu Double Pass, menit să sporească strategia de dezvoltare a Academiei noastre!

Cluj-Napoca
6 iulie 2023