CFR-IȘTII CONVOCAȚI LA ECHIPELE NAȚIONALE!

17-sept.-2022 14:40

În ultimele 24 de ore au sosit pe adresa clubului nostru convocările la echipele naționale și nu mai puțin de 10 jucători ne vor reprezenta la loturi. 

Mario Camora, Andrei Burcă și Cristi Manea au fost convocați de selecționerul Edward Iordănescu la naționala mare pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia-Herțegovina.
Claudiu Petrila și Daniel Bîrligea au fost convocați de selecționerul Emil Săndoi la echipa națională U21 pentru meciurile amicale cu Spania și Țările de Jos. De asemenea, Otto Hindrich, jucătorul nostru împrumutat în Ungaria la Kisvarda, a fost convocat și el la naționala U21.
Răzvan Sava, portarul echipei noastre, a fost convocat de selecționerul Daniel Pancu la echipa națională U20 pentru meciurile amicale cu Cehia și Germania.
George Leață, jucătorul nostru împrumutat la CSM Slatina, a fost convocat la reprezentativa României U19  pentru meciurile de calificare la Turul de Elită, unde tricolorii vor întâlni Letonia, Lituania și Austria.

Rangelo Janga, noul nostru atacant, a fost convocat la echipa națională a statului Curacao, în timp ce Ibrahima Mandefu a fost selecționat la reprezentativa U23 a Senegalului!

Suntem mândri de voi, băieți! Multă baftă tuturor la echipele naționale!