CFR CLUJ – GAZ METAN MEDIAS 2-2

08-dec.-2018 23:06

Echipa noastră a remizat, scor 2-2, cu Gaz Metan Mediaș, după un meci extrem de disputat. Deși CFR Cluj a început mai agresiv, oaspeții au marcat primii prin Ely Fernandez. După câteva minute, Țucudean a fost aproape de egalare, însă a tras în plasa laterală din poziție favorabilă. În minutul 31, Gaz Metan a făcut 2-0 după un șut bun a lui Ivanov. Imediat după golul 2, Moutinho a parăsit terenul accidentat, iar în locul său a intrat Billel Omrani, cel care după numai câteva minute a marcat pentru echipa noastră. Înainte de pauză, CFR a mai primit o lovitură, Ciprian Deac s-a accidentat și a fost înlocuit de Ioniță. La cabine, George Țucudean a acuzat și el probleme medicale, iar locul său a fost luat în repriza secundă de tânărul Claudiu Petrila.

Chiar dacă a pierdut câțiva jucători importanți, echipa noastră a evoluat foarte bine în partea a 2-a a meciului. În minutul 63, Gaz Metan a rămas în 10 oameni, după ce Trif a fost eliminat. Până la final au urmat alte ocazii importante pentru echipa noastră. Petrila a luat o acțiune pe cont propriu, a centrat perfect însă Omrani a ratat din apropierea porții. În minutul 87, Omrani a înscris din nou  și a dus scorul la 2-2. În prelungirile partidei, Campioana a fost aproape de victorie. Ioniță a obținut un penalty, însă, din păcate, Culio a ratat de la punctul cu var, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Chiar dacă nu a reușit să obțină toate cele 3 puncte, echipa noastră rămâne neînvinsă în campionat de 14 etape și e lider în Liga 1.

HAI CFR! Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost alături în această seară.

CFR Cluj: Arlauskis, Manea, Vinicius, Mureșan, Camora, Moutinho (Omrani 32’), Bordeianu, Culio, Deac (Ioniță 44’), Țucudean (Petrila 46’), Păun

Rezerve: Jesus, Lang, Peteleu, Costache