CFR CLUJ – UTA ARAD 0-0

08-feb.-2022 21:25

CFR Cluj a remizat, scor 0-0 (0-0), cu UTA Arad, într-un meci contând pentru etapa 25.

Prima ocazie a meciul a aparținut echipei noastre. Florin Ștefan a centrat foarte bine în interiorul careului, iar Neguț a apărut la finalizare, însă Iacob a respins. După câteva minute, Ștefan a șutat de la distanță și i-a pus probleme lui Iacob, portarul celor de la UTA a respins până la Debeljuh care a reușit să trimită în poartă, dar asistentul indicase ofside. În minutul 37, oaspeții au fost aproape de gol, însă Otto a intervenit spectaculos și providențial și a ținut tabela intactă.

CFR a început mai bine și repriza secundă. Neguț a șutat puternic din careu, însă mingea a lovit bara. După un minut, Iacob a respins o minge, care a ajuns la Deac, iar șutul său din poziție ideală a trecut peste poartă. În minutul 61, Neguț a driblat foarte bine i-a pasat lui Păun care a șutat puternic spre poartă,  însă Iacob a respins direct în bară. UTA a avut o lovitură liberă indirectă periculoasă din interiorul careului, însă apărarea noastră a respins, iar meciul s-a încheiat 0-0.

Pentru echipa noastră urmează meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaș, sâmbătă, de la ora 19.55.  

Echipa de start: Otto – Manea, Graovac, Burcă, Ștefan – Itu (Păun 46′), Boateng, Deac – Neguț (Bordeianu 62’/Buș 84′), Debeljuh (Petrila 78′), Sacko (Omrani 46′)/ Antrenor: Dan Petrescu

Rezerve: Sava – Bălan, Chipciu, Susic

Hai CFR!