CFR CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA 2-0!

19-oct.-2019 23:00

Campioana Noastră s-a impus, scor 2-0, în fața celor de la Universitatea Craiova, în derby-ul ultimei etape din turul sezonului regulat. Golurile partidei au fost marcate de Traore și Omrani!

Prima ocazie mare a partidei a aparținut băieților noștri. Hoban a șutat cu exteriorul spre poartă, însă mingea a trecut puțin pe lângă buturile lui Pigliacelli. În minutul 37, Păun a șutat de la mare distanță pe poartă, însă goalkeeper-ul oaspeților a reținut.

CFR Cluj s-a aflat la conducerea jocului și în repriza secundă. În minutul 70, Traore a dat lovitura și a înscris primul său gol de la revenirea în Gruia. Păun a profitat de o eroare a defensivei oltene, a recuperat mingea, i-a pasat lui Traore, iar acesta, după ce a dribat doi fundași adverși a înscris pentru 1-0. Intrat în minutul 72 în locul marcatorului Traore, Omrani a făcut 2-0 cu un șut din apropierea porții, după o centrare perfectă a lui Culio și a stabilit scorul final al confruntării!

Vă mulțumim tuturor celor care ați fost în Gruia în această seară și i-ați susținut pe băieți!

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Boli, Camora – Itu (Păun 27′), Hoban, Culio – Costache, Traore (Omrani 72′), Pereira (Djokovic 83′)

Rezerve: Jesus F. – Golofca, Pașcanu, Petrila

Hai CFR!