CFR CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA 2-0

11-sept.-2022 23:28

CFR Cluj a câștigat, scor 2-0, acasă cu Universitatea Craiova, în etapa a 10-a a Superligii!

Echipa noastră a avut prima ocazie a partidei, prin Manea, în minutul 4, însă mingea trimisă de fundașul nostru a trecut pe lângă poartă. După numai 2 minute, Burcă a fost aproape de un super gol, însă execuția sa din foarfecă a trecut peste poartă. CFR a deschis scorul în minutul 17, când Muhar a trimis un trasor imparabil de la 20 de metri de poartă. După numai 10 minute, Găman de la Craiova și-a trimis mingea în propria poartă, iar scorul a devenit 2-0. Înainte de pauză, Nistor a executat o lovitură liberă, dar Scuffet a avut o intervenție foarte bună.

Imediat după startul reprizei secunde, Malele a scăpat singur cu Lazar, însă portarul oaspeților a respins șutul trimis de atacantul nostru. La faza imediat următoare, Yeboah a avut oportunitatea să facă 3-0, însă lovitura sa de cap a mers puțin pe lângă poartă. În minutul 51, Ivan a șutat din afara careului, dar Scuffet a respins foarte bine și de această dată. Același lucru s-a întâmplat și în minutul 65, când Mitrea a șutat din afara careului. Partida s-a încheiat cu victoria echipei noastre, scor 2-0.

Pentru echipa noastră urmează meciul al doilea din grupa G UEFA Europa Conference League de joi, 15 septembrie, de la ora 19:45. Bilete pentru acest meci găsiți online începând de luni, de la ora 11:00, iar casele de bilete de la stadion se redeschid marți, la ora 12:00!

Echipa de start: Scuffet – Manea, Kolinger, Burcă (86′ Yuri), Camora – Deac (78′ Cvek), Muhar, Bordeianu (86′ Hoban) – Petrila (70′ Bîrligea), Yeboah, Malele (78′ Buș)

Rezerve: Sava – Braun, Păun, Roger / Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!