CFR CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2

16-mart.-2024 23:29

CFR Cluj a pierdut, scor 1-2, cu Universitatea Craiova, în prima etapă din play-off-ul Superligii.

Echipa noastră a dominat prima parte a jocului. În minutul 8, după o centrare din corner, Ilie a reluat cu capul din interiorul careului, dar portarul gazdelor a respins. În minutul 14, după cornerul executat de Deac, balonul respins din careu a ajuns în posesia lui Tachtsidis, acesta a întors pentru Deac, care a centrat în careu, același Ilie a reluat cu capul, dar Popescu a respins din vinclu. În minutul 28, Otele a șutat de la marginea careului mic, dar portarul gazdelor a reușit să respingă. Un minut mai târziu, Bancu a vrut să respingă mingea și a trimis-o în bara propriei porți. În minutul 38, pătruns în careu, Bancu a trimis în careu pentru Baiaram, care a reluat cu capul din fața porții și a deschis scorul.

În startul reprizei secunde, în minutul 51, oaspeții și-au dublat avantajul prin Mitriță, care a șutat de la marginea careului mic. În minutul 66, după o lovitură de colț, Ilie a reluat cu capul din interiorul careului și a redus din diferență pentru echipa noastră! Meciul s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor final 1-2.

Echipa de start: Sava, Mogoș, Ilie, Boben, Abeid, Keita (75′ El Kaddouri), Muhar, Tachtsidis (59′ Avounou), Deac (C) (89′ Manea), Otele, Bîrligea (59′ Michael)

Rezerve: Hindrich, Camora, Kresic, Manea, Aussi, Filip, Fică, Avounou, El Kaddouri, Serebe, Michael

Antrenor: Adrian Mutu

Hai CFR!