CFR CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-1

07-mai-2023 23:55

CFR Cluj a remizat, scor 1-1, cu Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 7-a a play-off-ului Superligii.

Prima repriză a fost una echilibrată, fără prea multe ocazii de partea celor două echipe. Prima șansa i-a aparținut lui Fică, în minutul 6 acesta a șutat de la distanță spre poarta lui Popescu, însă fără reușită. În minutul 20, Boateng a șutat puternic de la marginea careului, însă șutul său a fost deviat și mingea a trecut puțin pe lângă poartă. După 12 minute, Bîrligea a pătruns în careu și a centrat periculos în fața porții pentru Janga, însă Popescu a intervenit și a respins.

Imediat după startul reprizei secunde, Câmpanu a șutat la colțul lung, dar balonul a fost deviat și s-a dus în corner. Cea mai mare ocazie a echipei noastre a venit în minutul 51, când Cvek a centrat perfect, Bîrligea a reluat cu capul, însă mingea a lovit bara transversală. Intrat în minutul 60, Muhar a deschis scorul în Gruia, la șase minute distanță, după o centrare excelentă a lui Manea. În minutul 66, după ce Scuffet a respins balonul lui Markovic, mingea a ajuns tot în posesia atacantului, acesta i-a pasat lui Baiaram, care i-a trimis lui Ivan, iar acesta din urmă a reușit să egaleze, însă chiar dacă se afla în poziție de ofside, centralul a validat reușita. În minutul 78, Markovic a reluat periculos o centrare în careul mic, dar Scuffet a avut o intervenție excelentă și a reușit să respingă. În faza imediat următoare, Ivan a centrat în careu, Baiaram a șutat cu stângul, dar mingea a trecut pe lângă poarta noastră. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Echipa de start: Scuffet, Manea, Yuri, Burcă, Camora (90′ Peteleu), Braun (74′ Bordeianu), Boateng (60’ Muhar), Cvek, Fică (74′ Petrila), Janga, Bîrligea (60′ Krasniqi)

Rezerve: Sava, Bordeianu, Kolinger, Krasniqi, Maglica, Muhar, Peteleu, Petrila, Yeboah

Antrenor: Dan Petrescu