CFR CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-1

31-iul.-2023 00:54

CFR Cluj a remizat, scor 1-1, cu Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia din Superligă!

Echipa noastră a avut prima ocazie a reprizei. În minutul 3, Bîrligea, aflat la marginea careului, a șutat puternic spre poarta oaspeților, dar Popescu a reținut. Cinci minute mai târziu, după centrarea lui Bîrligea, Muhar a trimis cu capul din șase metri, dar portarul Craiovei a intervenit și a respins. În minutul 10, Mitriță a centrat din partea stângă iar Crețu, aflat în apropierea careului mic, a șutat și a deschis scorul. În minutul 19, Muhar a șutat puternic din apropierea careului, Popescu a reușit să respingă, balonul a ajuns în posesia lui Krasniqi care a șutat, dar Crețu a degajat. În minutul 36, kosovarul a șutat de la colțul lung, dar balonul a trecut pe lângă poarte oaspeților. În minutul 39, după centrarea perfectă a lui Tachtsidis, Yeboah, aflat la colțul scurt, a reușit să înscrie și să aducă egalarea pentru echipa noastră! Înainte de pauză, în minutul 43, Andrei Ivan, scăpat singur cu Sava, a șutat puternic din apropierea careului, dar nu a reușit să nimerească poarta.

În startul celei de-a doua reprize, în minutul 46, Crețu a șutat de la marginea careului mare, dar portarul nostru a avut o intervenție excelentă și a reușit să respingă. Un minut mai târziu, după centrarea lui Kresic, Yeboah a trimis cu capul din apropierea punctului cu var, dar Nicușor Bancu a reușit să scoată de pe linia porții. În minutul 57, Raul Silva a reluat cu capul o minge din lovitură liberă, dar Sava a reușit să intervină și să respingă în corner. În minutul 76, Jefte, aflat la colțul scurt, a șutat spre poarta adversă, dar Popescu s-a opus. Intrat în repriza secundă, Otele a șutat puternic, în minutul 90+5, din afara careului, dar mingea a trecut pe lângă bară. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Echipa de start: Sava, Morgan, Kresic, Mogoș, Manea (C), Krasniqi (74′ Otele), Muhar, Tachtsidis (62′ Gneba), Avounou (62′ Cvek), Bîrligea (78′ Deac), Yeboah (74′ Betancor)

Rezerve: Hindrich, Camora, Țîru, Gneba, Filip, Cvek, Deac, Otele, Betancor

Antrenor: Andrea Mandorlini

Hai CFR!