CFR Cluj sprijină PEDITEL și sănătatea copiilor din România

02-oct.-2023 11:00

Cluj-Napoca, România – 2 octombrie 2023 – CFR Cluj, unul dintre cele mai importante cluburi de fotbal din România și câștigător al primei ligi de opt ori, este mândru să anunțe susținerea PEDITEL, prima și singura platformă de telemedicină pediatrică care asigură, gratuit, non-stop asistență medicală pediatrică pentru toți părinții români, oriunde s-ar afla.

Parteneriatul dintre CFR Cluj și PEDITEL își propune să abordeze provocările cu care se confruntă părinții în accesarea opiniei medicale pentru copiii lor la timp. Prin valorificarea expertizei PEDITEL în domeniul telemedicinei și a angajamentului CFR Cluj față de dezvoltarea comunității, parteneriatul își propune să împuternicească părinții cu cunoștințele și sprijinul necesare pentru a lua decizii informate cu privire la sănătatea copiilor lor.

Prin intermediul PEDITEL, părinții pot să se conecteze cu medici experimentați din confortul propriilor case. Echipa de medici pediatri ai PEDITEL este disponibilă non-stop pentru a oferi îndrumare într-o gamă largă de probleme de sănătate pediatrică sau boli comune, etapele de dezvoltare și sfaturi generale de bunăstare.

De-a lungul a 9 ani de activitate, PEDITEL a ajutat peste 700.000 de copii, preluând peste 85.000 de apeluri în primele opt luni ale anului 2023. Județul Cluj se află pe primul loc în topul apelurilor primite de PEDITEL (36%), care este un proiect inițiat local de Fundația Părinți Din România. Susținerea oferită de CFR Cluj va permite PEDITEL să continue să dezvolte serviciile și liniile de gardă oferite, îmbunătățind calitatea experienței părinților în momente de nevoie.

 

„Fotbalul, dincolo de aspectele sale sportive, a fost mereu cu și despre oameni. Am încercat, cu fiecare ocazie, să avem un impact pozitiv și un sprijin real în dezvoltarea comunității. Ne-am îndreptat atenția, în repetate rânduri, asupra familiilor aflate în nevoie, contribuind pentru restabilirea bunăstării lor. Suntem încântați să ne asociem cu PEDITEL și să perpetuăm acest ajutor, asigurându-ne, prin expunerea pe care CFR 1907 Cluj o generează, că putem avea un impact pozitiv asupra vieții părinților și copiilor,” a declarat Cristian Balaj, Președinte CFR 1907 Cluj.

Cristina Grigore, Coordonator PEDITEL, a spus: „În probleme de sănătate, timpul și accesul rapid la un medic sunt esențiale. PEDITEL, programul de telemedicină pediatrică al Fundației Părinți din România, este pionier în acest domeniu: părinții ne pot apela oricând, indiferent de oră și distanță, pentru a primi sfat medical pediatric gratuit de la medicii PEDITEL. Rolul de partener oficial PEDITEL pe care CFR Cluj și-l asumă activ va ajuta concret la menținerea sănătății copiilor și a familiilor din România.”

 

PEDITEL prezent pe șort-ul CFR Cluj

CFR Cluj a evoluat în premieră în șorturi inscripționate cu logo PEDITEL în meciul împotriva FCU Craiova 1948, iar asocierea cu PEDITEL este vizibilă și pe panouri publicitare din incinta stadionului Dr. Constantin Rădulescu.

Parteneriatul dintre CFR Cluj și PEDITEL reprezintă un angajament comun de a îmbunătăți rezultatele în domeniul sănătății copilului din România. Prin valorificarea tehnologiei și implicarea comunitară, ambele organizații își propun să creeze un impact pozitiv asupra vieții familiilor din întreaga țară.

Pentru accesarea serviciilor gratuite PEDITEL, părinții pot apela 1791 în rețelele Orange și Vodafone sau 0210910 din orice rețea fixă sau mobilă din țară. Totodată, fanii CFR Cluj și nu numai, pot contribui la rândul lor printr-o donație simplă prin SMS, de 2€, trimițând textul DOCTOR la numărul 8845. susținând astfel. alături de echipa CFR, sănătatea copiilor. Mai multe detalii se găsesc pe https://PEDITEL.ro/.

 

Despre CFR 1907 Cluj

Clubul de fotbal CFR 1907 Cluj a fost fondat în 1907, în Cluj-Napoca, ajungând una dintre cele mai titrate echipe din țară. Astfel, CFR Cluj a câștigat opt titluri de campioană a României în ultimii 14 ani, dintre care cinci consecutive (2007/ 08, 2009/ 10, 2011/ 12, 2017/ 18, 2018/ 19, 2019/ 20, 2020/ 21, 2021/22), a fost de patru ori câștigătoarea Cupei României (2007/ 08, 2008/ 09, 2009/ 10, 2015/ 16), dar și a Supercupei României (2009, 2010, 2018, 2020).

 

Despre PEDITEL

PEDITEL este prima soluție de telemedicină pediatrică din România care asigură, gratuit, 24/7, asistență medicală la distanță pentru familiile vorbitoare de limba română, la orice ora și oriunde s-ar afla în lume.

In cei 9 ani de ani de activitate, medicii PEDITEL au ajutat cu sfat medical pediatric gratuit mai mult de 700.000 de familii cu copii din România și diaspora, iar programul este susținut din donații si sponsorizări.

Medicii PEDITEL pot fi apelați la numerele: 0219010 număr scurt cu tarif normal, valabil în orice rețea fixă și mobilă din România și +40312272270 – număr fix cu tarif normal, valabil în orice rețea națională și internațională.