CFR CLUJ – SEPSI OSK 0-0

29-aug.-2020 23:42

CFR Cluj a încheiat la egalitate meciul cu Sepsi OSK, scor 0-0, în etapa a 2-a a noului sezon al Ligii 1.

Ciprian Deac a semnat prima ocazie a partidei. Decarul CFR-ului a reluat cu capul spre poartă, însă Niczuly a reținut. Oaspeții au replicat prin Ștefănescu, cel care a centrat periculos spre poartă, însă Bălgrădean a fost la post și a respins. În minutul 28, Păun a executat bine un corner, iar Burcă a trimis cu capul periculos spre poartă, însă Niczuly s-a opus. Spre finalul primei reprize, Campioana Noastră a avut o dublă ocazie prin Rondon. În primă fază, atacantul CFR-ului a reluat spectaculos spre poartă, Niczuly a respins, mingea a ajuns tot la Rondon, care a șutat din nou, însă portarul oaspeților a respins și de această dată.

Imediat după startul reprizei secunde, echipa noastră a primit penalty în urma unui fault asupra lui Susic, însă mingea trimisă de la punctul cu var de Ciprian Deac a lovit bara. CFR Cluj a dominat întreaga parte secundă a meciului, însă fără a reuși să marcheze, iar partida s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Urmează o pauză în Liga 1 prilejuită de meciurile echipei naționale cu Irlanda de Nord și Austria. În următoarea etapă, echipa noastră se va duela cu FC Hermannstadt în Gruia.


CFR Cluj➡️ Bălgrădean – Susic, Burcă, Cestor, Butean – Itu (69′ Petrila), Hoban (89′ Bordeianu), Păun (cpt.) (69′ Djokovic) – Deac, Rondon (89′ Golofca), Costache (46′ Debeljuh)

Rezerve➡️ Sandomierski – Ciobotariu, Boli, Aurelio

Hai CFR!🚂