CFR CLUJ – RAPID BUCUREȘTI 2-2

19-mart.-2023 22:47

CFR Cluj a remizat, scor 2-2, cu Rapid București, într-un meci din prima etapă a play-off-ului Superligii!

Au fost nevoie de doar 3 minute în Gruia, pentru ca echipa noastră să deschidă scorul. Portarul echipei adverse l-a faultat pe Janga în careu iar arbitrul a dictat penalty, pe care tot Janga l-a executat puternic pe jos pentru 1-0. Oaspeții au egalat în minutul 11, Kait a marcat din careu în urma unei centrări din flancul drept. În minutul 21, Onea a șutat puternic dar Scuffet a respins, din respingerea sa a șutat mai apoi Costache, însă portarul nostru a avut o paradă excelentă. La două minute distanță, Camora a repus de la marginea terenului lung în careu, mingea a ajuns într-un final la Boateng, care a readus avantajul echipei noastre printr-un șut cu dreptul peste portar. Înainte de finalul primei reprize, Krasniqi a fost lansat pe contraatac, acesta a trimis pentru Petrila, care a șutat puternic de la distanță, însă puțin peste poartă.

La începutul reprizei secunde, giuleștenii au reușit egalare. Onea a pătruns în careu și a șutat la colțul lung, iar scorul a devenit 2-2 în minutul 55. În minutul 80, Krasniqi a șutat în careu, însă Săpunaru a respins în brațele lui Moldovan, foarte aproape de un autogol. Trei minute mai târziu, Kait a șutat puternic din afara careului, dar Scuffet a intervenit foarte bine. În minutele de prelungiri, Braun a șutat de la marginea careului, Moldovan a respins și Maglica a trimis cu capul în poartă, însă, deși jucătorul nostru se afla în poziție regulamentară, arbitrul a anulat reușita pentru ofside, iar partida s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Echipa de start: Scuffet, Manea (59’ Braun), Yuri, Burcă, Camora (C) (59’ Peteleu), Deac (69’ Maglica), Muhar, Boateng, Krasniqi, Janga (89’ Yeboah), Petrila (69’ Bîrligea)

Rezerve: Sava, Bîrligea, Braun, Cvek, Hoban, Kolinger, Maglica, Peteleu, Yeboah | Antrenor: Dan Petrescu